Oxygenol Voima Pro hammastahna

Erikoistahna, jonka hoitavat yrtit ja allantoiini rauhoittavat ja ehkäisevät ärsytystä ikenissä.

Oxygenol Voima Pro on erikoishammastahna, kun haluat vahvat hampaat ja terveet ikenet. Se edistää ienterveyttä ja ehkäisee plakin muodostumista. Yrtit rauhoittavat ja ehkäisevät ärsytystä ikenissä ja limakalvoilla. Allantoiini tehostaa ikeniä suojaavaa ja rauhoittavaa vaikutusta. Makuna mentoli-lakritsi. Matalavaahtoinen. Sopii myös afta-herkille. Ei sisällä natriumlauryylisulfaattia (SLS). Sisältää fluoria 1450ppm ja kotimaista ksylitolia 10 %. Vain aikuisille. Vegaaninen.

Pakkauskoko

75 ml

Käyttö

Käyttö

Annostele hammastahnaa harjalle noin herneen kokoinen määrä. Puhdista hampaat huolellisesti aamuin illoin. Huolelliseen hampaiden harjaukseen kuluu aikaa noin 2-3 minuuttia.

 

Ainesosat

Ainesosat

Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, Glycerin, Aroma, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Xanthan Gum, Propanediol, Sodium Fluoride, Allantoin, Centella Asiatica Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Salvia Officinalis Extract, Sodium Saccharin, Sodium Benzoate, CI 42051, CI 47005

  • Avainlippu