Tervetuloa

suun terveydenhuollon ammattilaisille tarkoitettuun osioon! Ammattilaisille-osiosta löydät lisätietoa Oxygenol-tuotteista ja niiden ainesosista. Tulosta esitteet -kohdasta voit tulostaa asiakkaillesi Oxygenol-yleisesitteitä tai lasten hammastahnojen esitteitä. Oxygenol-tiimin yhteystiedot löydät täältä.

Tutkitusti tehokkain yhdistelmä

Suomalaiset toivovat hammastahnaltaan terveyttä edistäviä ominaisuuksia, kuten reikiintymisen ja hammaskiven ehkäisemistä sekä hammaskiilteen vahvistamista, Bernerin teettämä selvitys hampaidenhoidosta kertoo*.

Fluoria sisältävä hammastahna on suomalaisten kestosuosikki. Silti fluorin ja xylitolin yhdistelmä on tutkitusti paras ja tehokkain yhdistelmä hampaiden puhdistamiseen sekä suojaamiseen reikiintymistä vastaan (Mäkinen, Kauko K., Oral Health Care, 2017). Fluori pitää huolta hammaskiilteestä ja vähentää hampaiden reikiintymistä.

Kun fluoritahnassa on kymmenen prosenttia xylitolia, se ehkäisee 12,7 prosenttia tehokkaammin kariesta kuin pelkkä fluoritahna. Moni tuntee xylitolin purukumeista, mutta harva osaa kaivata sitä hammastahnaansa.

Oxygenol on kehittänyt kaksi uutta hammastahnaa, jotka sisältävät sekä fluoria että xylitolia. Xylitolista 95 prosenttia on kotimaista. Mentolin makuinen Oxygenol Long Active sisältää lisäksi sinkkisitraattia, joka hidastaa plakin ja hammaskiven muodostumista. Oxygenol Tropical Shine maistuu kookokselle ja ananakselle – uutuus yhdistää tehokkuuden ja hyvän maun.

*Selvityksen toteutti Red Note -tutkimusyritys maaliskuussa 2017.

Lue lisää

Xylitoli
Fluori
Betaiini
Hankausaineet
Vaahtoavat ainesosat