Tervetuloa

suun terveydenhuollon ammattilaisille tarkoitettuun osioon! Ammattilaisille-osiosta löydät lisätietoa Oxygenol-tuotteista ja niiden ainesosista. Tulosta esitteet -kohdasta voit tulostaa asiakkaillesi Oxygenol-yleisesitteitä tai lasten hammastahnojen esitteitä. Oxygenol-tiimin yhteystiedot löydät täältä.

Tutkitusti tehokas yhdistelmä

Suomalaiset toivovat hammastahnaltaan terveyttä edistäviä ominaisuuksia, kuten reikiintymisen ja hammaskiven ehkäisemistä sekä hammaskiilteen vahvistamista, Bernerin teettämä selvitys hampaidenhoidosta kertoo*.

Fluoria sisältävä hammastahna on suomalaisten kestosuosikki. Silti fluorin ja ksylitolin yhdistelmä on tehokas yhdistelmä hampaiden puhdistamiseen sekä suojaamiseen reikiintymistä vastaan (Mäkinen, Kauko K., Oral Health Care, 2017). Fluori pitää huolta hammaskiilteestä ja vähentää hampaiden reikiintymistä.

Kun fluoritahnassa on kymmenen prosenttia ksylitolia, se ehkäisee 12,7 prosenttia tehokkaammin kariesta kuin pelkkä fluoritahna. Moni tuntee ksylitolin purukumeista, mutta harva osaa kaivata sitä hammastahnaansa.

Oxygenol tuo muumien 75-juhlavuoden kunniaksi markkinoille koko perheen Muumi Hammastahnat, joiden pakkauksissa satuhahmot seikkailevat Tove Janssonin alkuperäiskuvituksina. Muumi Hammastahna sopii koko perheelle 6-vuotiaasta alkaen. Hammastahnan makuna on pehmeä minttu, johon on lisätty ripaus makeutta ja raikkautta.

*Selvityksen toteutti Red Note -tutkimusyritys maaliskuussa 2017.

Lue lisää

Ksylitoli
Fluori
Betaiini
Hankaavat ainesosat
Vaahtoavat ainesosat