Tuoteryhmä: Lasten hammastahnat

Kotimaisista Oxygenol-hammastahnoista kaikenikäiset lapset löytävät kivan kaverin päivittäiseen hammashoitoon. Valikoimasta löytyy oikea tahna aina ensimmäisistä käyttökerroista aikuisten tahnoihin siirtymiseen asti.

Oxygenolin lasten hammastahnavalikoima koostuu perheen pienimmille suunnitelluista hellävaraisista Pikkulasten Muumi -tahnoista, fluorittomasta Muumi-hammastahnasta, alle kouluikäisille sopivista Muumi, Herra Hakkarainen ja Niiskuneiti -tahnoista sekä yli 6-vuotiaille tarkoitetuista Risto Räppääjä -tahnoista. Myös Angry Birds -hammastahnat ja Angry Birds Hatchlings -hammastahnat sopivat kuusivuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille.

Kaikkien lasten hammastahnojen maut on testattu vaativan raadin toimesta: lapset ovat itse päässeet valitsemaan, mikä makuvaihtoehdoista on mieleisin ja pääsee tuotantoon asti. Kaikki hammastahnat sisältävät kymmenen prosenttia ksylitolia.

Kaikki Oxygenol-hammastahnat kehitetään ja valmistetaan Suomessa ja niillä on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-tunnus.

Oxygenol Muumi 0-2-vuotiaille

Fluorihammastahna, joka sopii alle 3-vuotiaille lapsille kerran päivässä käytettäväksi. Päivän toisella pesukerralla alle 3-vuotiaiden lasten hampaat suositellaan pestäväksi fluorittomalla hammastahnalla tai pelkällä vedellä. Sisältää 10 % ksylitolia.

Oxygenol Muumi 3-5-vuotiaille

3-5-vuotiaille lapsille sopiva kotimainen hammastahna, joka sisältää 10 % ksylitolia. Hammastahnapakkauksissa seikkailevat tutut Muumi-hahmot.

Oxygenol Angry Birds

Tuo hauskat Angry Birds -hahmot puhelimeesi!
6-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille sopiva fluorihammastahna, joka sisältää 10 % ksylitolia.

Oxygenol Angry Birds Hatchlings

Tuo hauskat Angry Birds -hahmot puhelimeesi!
6-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille sopiva fluorihammastahna, joka sisältää 10 % ksylitolia.

Oxygenol Herra Hakkarainen

Uutteran unissakävelijän Herra Hakkaraisen hammastahna on suunnattu 2-6-vuotiaille lapsille. Hammastahna sisältää 10 % ksylitolia.