Tuoteryhmä: Lasten hammastahnat

Kotimaisista Oxygenol-hammastahnoista kaikenikäiset lapset löytävät kivan kaverin päivittäiseen hammashoitoon. Valikoimasta löytyy oikea tahna aina ensimmäisistä käyttökerroista aikuisten tahnoihin siirtymiseen asti.

Oxygenolin lasten hammastahnavalikoima koostuu perheen pienimmille suunnitelluista hellävaraisista Pikkulasten Muumi -tahnoista, alle kouluikäisille sopivista Muumi ja Niiskuneiti -tahnoista.  Angry Birds -hammastahnat ja Angry Birds Hatchlings -hammastahnat sopivat kuusivuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille.

Kaikkien lasten hammastahnojen maut on testattu vaativan raadin toimesta: lapset ovat itse päässeet valitsemaan, mikä makuvaihtoehdoista on mieleisin ja pääsee tuotantoon asti. Kaikki hammastahnat sisältävät kymmenen prosenttia ksylitolia.

Kaikki Oxygenol-hammastahnat kehitetään ja valmistetaan Suomessa ja niillä on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-tunnus.

Oxygenol Muumi Hammastahna 0-2-vuotiaille

Fluorihammastahna, joka sopii alle 3-vuotiaille lapsille kerran päivässä käytettäväksi. Hammaspesuun riittää sipaisu hammastahnaa. Sisältää 10 % ksylitolia ja fluoria 1000 ppm.