Oxygenol Angry Birds Hammastahna Vadelma

6-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille sopiva vadelman makuinen fluorihammastahna, joka sisältää 10 % ksylitolia ja fluoria 1450 ppm.

Oxygenol Angry Birds -hammastahna maistuu herkulliselta vadelmalta ja neljässä eri etikettikuvassa seikkailevat suloiset Angry Birds Hatchlings -hahmot. Hammastahna sisältää 10 prosenttia ksylitolia, joka auttaa ehkäisemään plakin muodostumista. Hammastahna ei sisällä SLS:ää. Hammastahna on Suomen Hammaslääkäriliiton suosituksen mukainen ja noudattaa käypähoitosuositusta. Hammastahna valmistetaan Heinävedellä, ja sille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Fluoripitoisuus: 1450 ppm F. Suomen Hammaslääkäriliitto suosittaa fluorihammastahnan käyttöä hampaiden hoidossa.

Pakkauskoko

50 ml

Käyttö

Käyttö

Säännöllinen tapa harjata hampaat aamuin illoin kannattaa opetella jo pienestä pitäen. Vanhemmat harjaavat alle 6-vuotiaan lapsen hampaat kaksi kertaa päivässä. Sen jälkeenkin harjaustulos tulee tarkistaa siihen asti, kunnes lapsen motoriikka on riittävä eli noin 8–12-vuotiaaksi.

6 vuoden iästä alkaen fluorihammastahnan käyttösuositus on kahdesti päivässä 0,5–2 cm:n kokoinen nokare tahnaa, jonka fluoridipitoisuus on 1 450 ppm.

Lisätietoa lasten hampaidenhoidon suosituksista löytyy Suomen Hammaslääkäriliiton sivuilta.

Ainesosat

Ainesosat

Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Xylitol, Glycerin, Xanthan Gum, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Aroma, Sodium Fluoride, Sodium Benzoate, Sodium Saccharin, Potassium Sorbate, Sodium Fluorosilicate, CI 42090

Ohjeet
  • Avainlippu